JOI 14.06.2012: Italia - Croatia LIVE pe DolceSport incepand cu ora 19:00

joi, 14 iunie 2012 |

Meciul Italia - Croatia, de la Poznan, din Grupa C la Euro 2012, va fi unul special pentru jucatorii din Peninsula: Italia a mai invins Croatia o singura data, in 1942, iar de la destramarea fostei Iugoslavii nu a reusit nicio victorie in cinci meciuri disputate, trei dintre ele fiind oficiale!

Antonio Di Natale, autorul golului din meciul cu Spania, a inscris prima oara pentru Italia dupa aproape doi ani, chiar daca a fost golgheter in Serie A in doua din ultimele trei sezoane.

Chiar daca a facut un joc bun ai o remiza cu campioana mondiala ai europeana en titre, Spania, Italia ramane fara victorie de cinci meciuri la turnee finale.

Croatia nu a pierdut in timpul regulamentar niciunul din ultimele sapte partide la turnee finale. Croatia a ratat Cupa Mondiala din 2010, dar a castigat grupa la EURO 2008, cu trei victorii din tot atatea meciuri, pierzand apoi in sferturile de finala in fata Turciei, la penalty-uri. La CM 2006, Croatia a pierdut meciul de deschidere cu Brazilia, dar apoi a remizat cu Japonia ai Australia.

Echipele probabile Italia - Croatia:

Echipa probabila a Italiei: Buffon – Bonucci, De Rossi, Chiellini – Maggio, Thiago Motta, Pirlo, Marchisio, Giaccherini – Cassano, Di Natale.
Selectioner: Cesare Prandelli.

Echipa probabila a Croatiei: Pletikosa – Srna, Corluka, Schildenfeld, Strinic – Rakitic, Vukojevic, Modric, Perisic – Mandzukic, Jelavic.
Selectioner: Slaven Bilic.

Meciul Italia - Croatia este LIVE pe DolceSport incepand cu ora 19:00

Rezumat video Italia - Croatia 1-1 - Euro 2012

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare