MARTI 12.06.2012: Grecia - Cehia LIVE pe DolceSport incepand cu ora 19:00

marți, 12 iunie 2012 |

Meciul Grecia - Cehia, este al doilea din Grupa A la Euro 2012, meci de la care fanii asteapta sa vada mai multe goluri inscrise decat in precedentele trei confruntari dintre aceste echipe, in care mingea a intrat in poarta doar o data.

Grecia nu a primit gol pana acum de la Cehia. Nationala Greciei a obtinut cu Polonia, in meciul de deschidere (1-1), primul sau punct la EURO dupa castigarea trofeului in 2004. in 2008, elenii au pierdut toate cele trei meciuri din grupa.

Esecul Cehiei in meciul cu Rusia (1-4) este cel mai drastic suferit, dupa 0-3 cu Elvetia in 1994 si 0-3 cu Norvegia, anul trecut, intr-un meci amical.
Cehia are trei esecuri la rand la turneele finale ale competitiei europene. in 2008, dupa victoria obtinuta in fata Elvetiei, cehii au pierdut cu Portugalia (1-3) si Turcia (2-3).
Grecia a pierdut in primul meci doi fundasi, Sokratis Papastathopoulos este suspendat (a primit cartonasul rosu), iar Avraam Papadopoulos accidentat.

Echipele probabile Grecia - Cehia:

Echipa probabila a Greciei: Chalkias – Torossidis, Kyriakos Papadopoulos, Katsouranis, Holebas – Maniatis, Ninis, Karagounis – Salpingidis, Gekas, Samaras.
Selectioner: Fernando Santos.

Echipa probabila a Cehiei: Cech – Gebre Selassie, Hubnik, Sivok, Michal Kadlec – Plasil, Jiracek – Pilar, Rezek, Rosicky – Baros.
Selectioner: Michal Bilek.

Meciul Grecia - Cehia este LIVE pe DolceSport incepand cu ora 19:00

Rezumat video Grecia - Cehia 1-2 - Euro 2012

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare