MARTI 12.06.2012: Polonia - Rusia LIVE pe TVR1 incepand cu ora 21:45

marți, 12 iunie 2012 |

Meciul Polonia - Rusia, care va avea loc la Varsovia, in Grupa A la Euro 2012 si este al doilea din grupa fiind decisiv pentru calificare.

Polonia, gazda competitiei alaturi de Ucraina, a castigat singurul meci jucat pe teren propriu cu Rusia (3-1), un amical desfasurat in 1998, la Chorzow. De asemenea, polonezii nu au pierdut acasa in fata selectionatei URSS, pana la destramarea Uniunii Sovietice.

Polonia a debutat cu stangul la Euro 2012, 1-1 cu Grecia, in meciul de deschidere si este inca in cautarea primei victorii la EURO. Polonia a mai participat la un singur turneu final european, in urma cu patru ani, cand a reusit o remiza si a pierdut celelalte doua jocuri. Cu Grecia, Polonia a incasat primul sau gol in ultimele cinci meciuri (Dimitris Salpingidis).

Dupa victoria impresionanta cu scorul de 4-1 in fata Cehiei, Rusia a ajuns la o serie de 15 meciuri fara infrangere, in care a primit doar cinci goluri. Rusia a debutat la EURO 2008 cu un esec (1-4 cu Spania), dupa care a castigat trei meciuri la rand, inainte de a pierde in semifinale (0-3), tot in fata Spaniei.

Echipele probabile Polonia - Rusia:

Echipa probabila a Poloniei: Tyton – Piszczek, Wasilewski, Perquis, Boenisch – Blaszczykowski, Polanski, Murawski, Grosicki – Obraniak – Robert Lewandowski.
Selectioner: Frantisek Smuda.

Echipa probabila a Rusiei: Malafeev – Aniukov, Alexei Berezutki, Ignasevici, Jirkov – Denisov, sirokov, Zirianov – Dzagoev, Kerjakov, Arsavin.
Selectioner: Dick Advocaat.

Meciul Polonia - Rusia este LIVE pe TVR1 incepand cu ora 21:45

Rezumat video Rusia - Polonia 1-1 - Euro 2012

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare