MIERCURI 13.06.2012: Danemarca - Portugalia LIVE pe DolceSport incepand cu ora 19:00

miercuri, 13 iunie 2012 |

Danemarca va intalni, astazi, la Lvov, Portugalia intr-o partida din grupa B la Euro 2012.

Danemarca a produs prima surpriza de la Euro 2012, 1-0 cu Olanda, una dintre favorite, in timp ce Portugalia este obligata sa castige daca vrea sa ramana in cursa pentru calificare, avand in vedere esecul in fata Germaniei (0-1).

Gratie succesului in fata Olandei, Danemarca a ajuns la cinci victorii consecutive in meciurile oficiale (4 victorii in campania de calificare) si la o serie de 7 meciuri oficiale fara esec.

Portugalia a marcat un singur gol in ultimele sale patru meciuri si are o singura victorie in ultimele 7 partide. De asemenea, lusitanii au o singura victorie in ultimele 7 meciuri la turnee finale si nu au marcat in cinci dintre acestea. Singurul succes este un 7-0 cu Coreea de Nord, la CM 2010.

Echipele probabile Danemarca - Portugalia:

Echipa probabila a Danemarcei: Stephan Andersen – Lars Jacobsen, Kjaer, Agger, Silberbauer – Kvist, Zimling – Rommedahl, Christian Eriksen, Krohn-Dehli – Bendtner.
Selectioner: Morten Olsen.

Echipa probabila a Portugaliei: Rui Patricio – Joao Pereira, Bruno Alves, Pepe, Fabio Coentrao – Raul Meireles, Miguel Veloso, Joao Moutinho – Nani, Helder Postiga, Cristiano Ronaldo.
Selectioner: Paulo Bento.

Meciul Danemarca - Portugalia este LIVE pe DolceSport incepand cu ora 19:00

Rezumat video Danemarca - Portugalia 2-3 - Euro 2012

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare