MIERCURI 13.06.2012: Olanda - Germania LIVE pe TVR1 incepand cu ora 21:45

miercuri, 13 iunie 2012 |

Olanda si Germania se vor confrunta, astazi, la Harkov, intr-un meci in cadrul Grupei B la Euro 2012. Aceasta este cea de-a opta intalnire dintre cele doua echipe la un turneu final si a cincea oara la EURO.

Germaniei a obtinut trei victorii, fata de doua ale batavilor, celelalte doua fiind remize. Cele doua formatii au marcat cel putin un gol in ultimele sapte meciuri directe.

Olanda a evoluat la opt editii ale competitiei de la introducerea fazei grupelor. Esecul in fata Danemarcei (0-1), la EURO 2012, a fost prima oara cand Olanda a pierdut primul sau meci la un turneu final, cu exceptia editiei din 1988, la care au debuta cu un 0-1 in fata Uniunii Sovietice. Ca o curiozitate, a fost singura data cand Olanda a castigat competitie, dupa 2-0 cu aceeasi URSS in finala.

Germania a castigat toate cele 10 meciuri din preliminarii si a marcat in fiecare din ultimele 17 partide internationale, in 9 dintre acestea inscriind cel putin trei goluri. Ultimul meci in care Nationalmannschaft nu a marcat a fost un 0-0 cu Suedia, in noiembrie 2010, in deplasare (amical).

Echipele probabile Olanda - Germania:

Echipa probabila a Olandei: Stekelenburg – van der Wiel, Heitinga, Vlaar, Willems – van Bommel, Nigel de Jong – Robben, Sneijder, Afellay – van Persie.
Selectioner: Bert van Marwijk.

Echipa probabila a Germaniei: Neuer – Jerome Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm – Schweinsteiger, Khedira – Thomas Mueller, Mesut Ozil, Podolski – Mario Gomez.
Selectioner: Joachim Loew.

Meciul Olanda - Germania este LIVE pe TVR1 incepand cu ora 21:45

Rezumat video Olanda - Germania 1-2 - Euro 2012

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare