VINERI 15.06.2012: Suedia - Anglia LIVE pe TVR1 incepand cu ora 21:45

vineri, 15 iunie 2012 |

Stadionul Olimpic din Kiev va gazdui, vineri, meciul dintre Suedia si Anglia, o competitie care se anunta a fi una interesanta. Suedia nu a pierdut niciun meci oficial in fata Angliei. Anglia a castigat o intalnire cu Suedia, cu scorul de 1-0, in 2011, intr-un meci amical, dupa 40 de ani fara victorie in fata Suediei in 12 meciuri.

Suedia nu a pierdut niciun meci oficial in fata Angliei, chiar daca majoritatea dintre acestea s-au incheiat la egalitate, relateaza Reuters. Din 7 partide, cinci s-au terminat nedecis, iar scandinavii au castigat doua. Singura confruntare de la EURO, in 1992, la Stockholm, s-a incheiat cu victoria Suediei cu scorul de 2-1.

Zlatan Ibrahimovic, care a deschis scorul in meciul pierdut cu Ucraina (1-2), la Euro 2012, a marcat in ultimele patru meciuri ale Suediei.

Anglia a invins Suedia cu scorul de 1-0, pe Wembley, in noiembrie anul trecut, intr-un meci amical care a pus capat unei serii negre de 40 de ani, fara victorie in fata Suediei in 12 meciuri.

De cand este pregatita de managerul Roy Hodgson, selectionata Angliei a marcat un singur gol in cele trei meciuri, dupa ce marcase in ultimele 14 meciuri anterioare, pana la remiza cu Muntenegru (0-0), de pe Wembley, in octombrie 2010, in cadrul preliminariilor Euro 2012.

Echipele probabile Suedia - Anglia:

Echipa probabila a Suediei: Isaksson – Lustig, Mellberg, Granqvist, Martin Olsson – Elm, Kaellstroem – Sebastian Larsson, Ibrahimovic, Toivonen – Rosenberg.
Selectioner: Erik Hamren.

Echipa probabila a Angliei: Hart – Glen Johnson, Terry, Lescott, Ashley Cole – Milner, Gerrard, Scott Parker, Oxlade-Chamberlain – Ashley Young – Welbeck.
Selectioner: Roy Hodgson.

Meciul Suedia - Anglia este LIVE pe TVR1 incepand cu ora 21:45

Rezumat video Suedia - Anglia 2-3 - Euro 2012

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare