Rezumat video Arsenal - Sunderland 0-0

sâmbătă, 18 august 2012 |

Deocamdata, socul despartirii de RvP si Song par sa ii copleseasca pe cei de la Arsenal, care nu au reusit o partida buna contra lui Sunderland terminand la egalitate scor 0-0.

Rezumt video Gloria Bistrita - FC Vaslui 0-3

|

FC Vaslui a învins în această seară la Bistrita, scor 3-0, pe Gloria şi aşteaptă meciul tur cu Inter Milano.

Echipe de start:

Gloria Bistrita: Dolha - Peteleu, Canon, Al. Tudose, Cafasso - Enescu, Romario - Markisio, Predescu, Ayza - Layo
Rezerve: Oghinciuc, Fl. Bratu, Feher, Zahiri, Curtuiuş, O. Ionescu, Anton

FC Vaslui: D.Coman - Milanov, Varela, Celeban, Sălăgeanu - Caue, N'Doye - Varga, Stanciu, Sînmărtean - M. Niculae
Rezerve: Straton, Davide Pinto, Antal, Sburlea, R. Costin, Charalambous, Cordoş

Rezumat video West Bromwich - Liverpool 3-0

|

West Bromwich a resusit sa castige primul meci din acest sezon din Premier League in fata lui Liverpool scor 3-0.

Golurile au fost marcate de Gera Z., Odemwingie P. si Lukaku R.

Petrolul - Rapid LIVE

|

Petrolul - Rapid este LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 21:30.

Rapid va juca în etapa a 5-a în deplasare, la Ploiesti, cu Petrolul. Este cu siguranţă derby-ul etapei, dar şi un meci al orgoliilor pentru ambele formaţii.

După numai două zile s-au vîndut aproape toate biletele la meci, meciul jucandu-se cu casa incisa.

Echipele probabile Petrolul - Rapid

|

Echipele probabile Petrolul - Rapid

Echipa probabila Petrolul

Bornescu - S.Achim, Galamaz, Yamissi, Guilherme - Opriţa, Mustivar, Boudjemaa, Ad.Cristea - Grozav, Younés
Antrenor: Mircea Rednic

Echipa probabila Rapid

Albuţ - I.Voicu, M.Constantin, Oros, Božović - M.Roman, Codrea, Filipe Teixeira, Herea - Goga, Surdu (Ilijoski)
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Petrolul - Rapid LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 21:30

|

Petrolul a condus de două ori în Copou pe CSMS Iasi, dar n-a reușit decât un rezultat de egalitate, scor 2-2. "Găzarii" au primit gol în prelungiri, deși păreau câștigători după ce marcaseră în minutul 88, în urmă unui penalty. După patru etape disputate, "lupii galbeni" sunt pe locul cinci în clasament, la trei puncte de Pandurii și Steaua. Ei vor întâlni astazi una dintre cele mai mari rivale din Liga 1, pe Rapid, iar obiectivul este de a câștiga toate punctele. Cu siguranță jucătorii vor da un randament maxim în acest meci, care se va jucă cu "casa închisă", știindu-se rivalitatea dintre cele două cluburi. În sezonul trecut giuleștenii au câștigat atât în tur, cât și în retur, dar acum datele problemei s-au mai schimbat, pentru că prahovenii și-au făcut un lot mult mai puternic cu care speră să pună capăt complexului Rapid.

Rapid nu a jucat în etapa a 4-a derby-ul cu Dinamo, pentru că aceasta a avut de disputat super-amicalul cu FC Barcelona. Giuleștenii au profitat de această pauză pentru a se odihni și de a analiza greșelile din acest debut de sezon. Echipa lui Nelutu Sabau a reușit un 1-0 cu olandezii de la Heerenveen în Europa league, dar în tur au pierdut cu 4-0, astfel că au fost eliminați. De acum rapidiștii vor trebui să se concentreze în Liga 1, unde sunt încă candidați la titlu și la Cupa României. Ei vor avea un program foarte dificil, urmând a întâlni astazi la Ploiesti pe Petrolul, apoi pe campioana CFR și liderul Pandurii. Rapid are ca obiectiv în meciul de astazi cu Petrolul să obțină victoria sau în cel mai rău caz un rezultat de egalitate, bazându-se și pe sprijinul celor 1.000 de fani care vor veni să-i încurajeze.

Echipele probabile Gloria - FC Vaslui

|

Echipele probabile Gloria - FC Vaslui

Echipa probabila Gloria

Dolha - Peteleu, Canon, Năstase (Oct.Ionescu), Caffaso - P.Anton, Romário, Markisio, Predescu - Fl.Bratu (Curtuiuş), Layo
Antrenor: Nicolae Manea

Echipa probabila FC Vaslui

Coman - Milanov, Varela, Charalambous, Sălăgean - N'Doye, Cauê - Antal, N.Stanciu, L.Sânmărtean - M.Niculae
Antrenor: Marius Şumudică

Gloria - FC Vaslui LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 19:00

|

Gloria a luat câte un gol în fiecare repriză în deplasarea de la Piatra-Neamt, unde a fost învinsă cu scorul de 2-0 de Ceahlaul. A fost a treia înfrângere din acest sezon, astfel că ardelenii ocupă după patru etape penultimul loc în clasament. Antrenorul Nae Manea nu prea are soluții pentru a redresa echipa, având un lot restrâns și fără jucători de prim plan. Ghinionul bistrițenilor este că au șanse mici să obțină prima victorie din acest sezon, pentru că vor intâlni mâine pe FC Vaslui, o echipă care deși a început ezitant, rămâne totuşi o candidată la titlu. În etapa următoare "alb-albaştrii" vor avea din nou șanse minime de a lua puncte, pentru că vor juca la Galați cu Otelul, astfel că se anunță zile negre pentru aceștia. Chiar dacă pornesc cu șansa a doua împotriva moldovenilor lui Porumboiu, cei de la Gloria speră într-o mobilizare maximă în urmă căreia să producă măcar o semi-surpriză.

FC Vaslui a dominat meciul de pe teren propriu cu revelația Pandurii, dar nu a reușit decât un rezultat de egalitate, scor 0-0. A fost pentru prima dată când echipa din Târgu-Jiu a plecat cu punct de pe "Municipalul" vasluian. La începutul sezonului, "galben-verzii" erau printre principalii candidați la titlu, dar au intrat într-o pasă proastă din care își doresc cât mai rapid să iasă. Moldovenii au doar cinci puncte după primele patru etape disputate, fiind la şase puncte distanță de Pandurii și Steaua. Ei vor merge la Bistrita cu un obiectiv clar, să câștige cele trei puncte, pentru ca apoi să poată pregăti în liniște meciul de joia viitoare cu Internazionale Milano. Antrenorul Marius Sumudica are și el mare nevoie de un succes rapid, pentru că deja au apărut zvonuri că va fi înlocuit cu Dorinel Munteanu.

Rezumat video Concordia Chiajna - Dinamo 0-0

vineri, 17 august 2012 |

Dinamo a suferit o piedică neașteptată în lupta sa pentru titlu, după ce a remizat alb (0-0) pe terenul Concordiei Chiajna, la capătul unui meci care se putea încheia chiar și cu victoria gazdelor.

Echipele de start:

Concordia Chiajna: Lepmets - V. Creţu, Ghionea, Belica, Fl. Maxim - A. Popovci (81 Zuluf), S. Paraschiv, Ispir, Fl. Purece (38 S. Pană) - Wellington (55 Simion), Serediuc. Antrenor: Ilie Stan
Rezerve: Cobrea, Belu, Leca, D. Stan

Dinamo: Bălgrădean - Luchin, Grigore, Koulibaly, Pulhac - Rus, Boubacar (58 Țucudean), C. Munteanu - Alvarez (20 Galchev), Axente (67 Dănciulescu), Curtean. Antrenor: Dario Bonetti
Rezerve: Naumovski, Scutaru, S. Filip, Homei

Rezumat video CFR Cluj - CSMS Iasi 2-2

|

CFR Cluj a mai făcut un pas greşit în Liga 1, terminând la egalitate, 2-2, meciul din Gruia cu CSMS Iasi.

După două victorii consecutive în Liga 1, CFR Cluj a dat piept cu CSMS Iasi, echipă care avea un singur punct acumulat în primele 4 runde si a terminat la egalitate.

Punct mare castigat de CSMS Iasi in deplasarea de la CFR Cluj.


Echipele de start:

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Maftei, Camora - Vass, B. Sare - Sougou, Bastos, D. Valente - Kapetanos
Rezerve: Stăncioiu, Nicoară, Godemeche, Rada, Hora, Piccolo, Ronny

CSMS Iasi: I.Irimia - P. Jovanovic, Al. Creţu, Mitrea, Vladu - Milea, Straton - Pătulea, Cl. Tudor, Keita - Cl. Ionescu
Rezerve: C. Lungu, Ciucur, Petrovic, Herghelegiu, Onofraş, Avrămia, Ţigănaşu

Rezumat video CS Turnu Severin - U Cluj 1-1

|

CS Turnu Severin a reușit în această seară al doilea său punct în Liga 1, după o remiză de mare luptă, pe teren propriu, cu U Cluj, scor 1-1.  U Cluj a evoluat în nouă oameni mai bine de o repriză.

Echipele de start:

CS Turnu Severin: A Marinescu - Buleică, Bălău, Dandea, Al. Giurgiu - H. Moutinho (59 Golic), Mitic, Fl. Pătrașcu (46 Olah) - Thomas, Vancea, Zaharia
Rezerve: Steţca, B. Stoica, Neacşa, Abba, Bălace
Antrenor: Marian Bondrea

U Cluj: Balauru - Krumov, Enrico, Christou, Mendy - Paulinho, Muzac (62 Tobă), V. Gheorghe (58 Szilagyi), Alex dos Santos - V. Dinu (65 R. Iancu), Cleiton
Rezerve: Boşneag, Drăghici, E. Nicola, B. Pătraşcu
Antrenor: Cristi Dulca

Concordia Chiajna - Dinamo LIVE

|

Concordia Chiajna - Dinamo, este LIVE la ora 21:30 pe Digi Sport 1.

La o săptămână după amicalul de lux cu FC Barcelona, scor 0-2, care va rămâne pus undeva deoparte în vitrina clubului, Dinamo revine printre pământeni cu un meci dificil în compania unei echipe, Concordia Chiajna, care nu este o simplă “carne de tun“, după cum credeau unii la startul campionatului.

Partida de la Chiajna va reprezenta și-un ultim test al “câinilor“ înainte de manșa tur a play-off-ului Europa League, cu Metalist Harkov.

De partea cealaltă, Concordia trece printr-o perioadă bună, câștigând în ultimele trei etape şapte puncte și cu siguranță va face tot ce poate pentru a nu mai fi învinsă din nou de Dinamo.

CFR Cluj - CSMS Iasi LIVE

|

CFR Cluj - CSMS Iasi azi LIVE pe Dolce Sport ora 20:30.

CFR Cluj a câștigat, etapa trecută, partida susținută la Galați cu Otelul, cu scorul de 2-1, după un meci în care nu a avut o prestație deosebită, dar a știut să speculeze greșelile adversarei.

Partida de astazi, contra codașei Ligii 1, CSMS Iasi, reprezintă un ultim antrenament cu public înaintea primului duel de foc cu elvețienii de la FC Basel, din play-off-ul Champions League.

Antrenorul CSMS Iasi, Ionut Popa, a declarat că speră să aibă noroc şi să obţină un rezultat pozitiv cu CFR Cluj: "Ne aşteaptă un meci foarte greu la Cluj, cu CFR. Întâlnim o echipă care a reuşit în zece ani ce nu au făcut alţii în zeci de ani. Jucăm împotriva unei echipe cu jucători extraordinari, atât din punct de vedere numeric cât şi valoric. Asta nu înseamnă că noi nu ne vom juca şansa. Cu puţin noroc, cred că putem obţine chiar un rezultat pozitiv. Trebuie să vină şansa şi pe strada noastră".

CS Turnu Severin - U Cluj LIVE pe Digi Sport 1

|

CS Turnu Severin - U Cluj este LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 19:00.

CS Turnu Severin a castigat abia etapa trecuta primul punct in Liga 1 si nu oriunde, ci în deplasare pe terenul Astrei. Oltenii vor să profite de acest moment bun și să obțină și prima victorie în Liga 1, mai ales că adversarul din etapa curentă este U Cluj, o echipă serios zguduită în această vară din cauza propriilor probleme.

Deşi U Cluj este formaţia din Liga 1 care a primit cele mai multe goluri în cele două meciuri disputate în deplasare, tehnicianul severinenilor spune că trebuie tratată cu multă atenţie.

U Cluj a trecut cu bine peste înfrângerea cu 5-1 din meciul cu Steaua, reușind o victorie cu 2-1, acasă, în fața nou promovatei Viitorul Constanta.

CS Turnu Severin: A Marinescu - Buleică, Bălălău, Dandea, Al. Giurgiu - H. Moutinho, Mitici, Fl. Pătrașcu - Thomas, Vancea, Neacșa
Rezerve: Ștețca - Golici, Ologu, Olah, Al. Zaharia, Mitroi, Ninu
Antrenor: Marian Bondrea

U Cluj: Balauru - Krumov, Szilagyi, Christou, Mendy - Paulinho, B. Pătrașcu, V. Gheorghe, Alex dos Santos - V. Dinu, Cleiton
Rezerve: Boșneag - R. Iancu, Drăghici, Nicola, Muzac, Erico da Silva, Tobă, Năstăsie
Antrenor: Cristi Dulca

Petrolul - Rapid un derby inegal

|

Petrolul - Rapid un derby inegal in care prahovenii n-au mai cîştigat de 12 ani.

Finalul acestei săptămîni aduce unul din duelurile de tradiţie ale Ligii 1. Cu gîndul la o calificare în cupele europene, Petrolul promite spectacol şi spune că nu are emoţii împotriva unui Rapid care nu se regăseşte în acest start de sezon.

Primul duel Petrolul - Rapid a avut loc în anul 1957-1958, cînd giuleştenii s-au impus cu 2-0 în deplasare.

Statistica le este defavorabilă Petrolului, care nu a mai cîştigat de mai bine de 12 ani în faţa Rapidului. Ultimul succes al Petrolului în faţa Rapidului a fost în sezonul 1999-2000, cînd ploieştenii s-au impus cu 4-2 pe teren propriu.

Statistica meciurilor Petrolul - Rapid în Liga 1:
Meciuri: 74 (37 la Ploieşti)
Victorii Petrolul: 20 (16)
Victorii Rapid: 36 (10)
Egaluri: 18 (11)

Petrolul - Rapid este LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 21:30 sambata, 18.08.2012.

Bilete Steaua - Ceahlaul

|

Steaua a publicat preturile biletelor pentru meciul cu Ceahlaul.

Pret Bilete Steaua - Ceahlaul

Peluze 5 lei
Tribuna II 10 lei
Tribuna I 15 lei
Tribuna 0 30 lei
Fotolii 50 lei
Parcare 50 lei
Programul caselor de bilete este urmatorul:
Vineri 10:00 – 19:00
Sambata 10:00 – 17:00
Duminica 12:00 – 22:00

Copiii cu varsta de pana la 10 ani si persoanele cu dizabilitati au accesul gratuit in stadion. Cu conditiile ca copiii sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului, iar persoanele cu dizabilitati sa isi ridice tichetele gratuite in timp util, de la casele de bilete. Accesul se face numai pe baza tichetelor pentru orice categorie de spectator.

Program si televizari Etapa 5 Liga 1

|

Program si televizari Etapa 5 Liga 1

VINERI, 17.08.2012

CS TURNU SEVERIN – FC “U” CLUJ - ora 19.00 - DIGI SPORT
FC CFR 1907 – CSMS IASI - ora 20.30 -  - ora DOLCE SPORT
CS CONCORDIA CHIAJNA – FC DINAMO 1948 - ora 21.30 - DIGI SPORT

SAMBATA, 18.08.2012

CF GLORIA 1922 BISTRITA – SC VASLUI - ora 19.00 - DIGI SPORT
FC PETROLUL – FC RAPID - ora 21.30 - DIGI SPORT

DUMINICA, 19.08.2012

FC STEAUA – FC CEAHLAUL P. NEAMT - ora 22.00 - DIGI TV

LUNI, 20.08.2012

FC VIITORUL CONSTANTA – CS GAZ METAN MEDIAS - ora 19.00 - DIGI SPORT
CS PANDURII TG. JIU – FC OTELUL GALATI - ora 19.00 - DOLCE SPORT
FC BRASOV – FC ASTRA - ora 21.30 - DIGI SPORT

Echipele probabile Concordia Chiajna - Dinamo

|

Echipele probabile Concordia Chiajna - Dinamo

Echipa probabila Concordia Chiajna

Lepmets - V.Creţu, Belica, Ghionea, Maxim - S.Paraschiv - Serediuc, Ispir, Rafael Rocha, Purece (S.Pană) - Wellington
Antrenor: Ilie Stan

Echipa probabila Dinamo

Bălgrădean - C.Nica, D.Grigore, Koulibaly, Pulhac - L.Rus (C.Matei), Issa Ba, Boubacar, Căt.Munteanu - Ţucudean, M.Alexe
Antrenor: Dario Bonetti

Concordia Chiajna - Dinamo LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 21:30

|

Concordia Chiajna a câștigat cu 2-1 meciul de pe teren propriu cu FC Brasov, datorită unei prime reprize excelente în care a strălucit Adrian Popa. Ilfovenii au obținut trei victorii din trei cu "stegarii", în fața cărora au acum un palmares excelent. A fost a doua victorie consecutivă pentru "vulturii verzi", care au ajuns pe locul şase în clasament. Ei vor susține astazi un nou meci pe teren propriu, dar de data această adversarul va fi mult mai puternic, Dinamo, în fața căreia au pierdut în sezonul trecut atât în tur cât și în retur. În prima etapă "galben-verzii" au jucat cu Steaua, în fața căreia a pierdut cu 1-0, dar speră să aibă mai mult noroc cu Dinamo și să obțină un rezultat pozitiv. De când a promovat în Liga 1, Concordia are doar înfrângeri în față celor mai galonate echipe, Steaua și Dinamo, așa că își dorește foarte mult să pună capăt acestei serii negative. Obiectivul Chiajnei în meciul de astazi cu Dinamo este de a câștiga fie și un punct, dorind a profita de formă bună în care se află în acest debut de sezon.

Dinamo și-a amânat derby-ul cu Rapid din etapa a 4-a pentru că a susținut amicalul cu FC Barcelona de pe "Național Arena". "Câinii roșii" au pierdut onorabil în fața extratereștrilor, doar cu 2-0, primind golul doi pe final de meci. Întâlnirea cu Messi & co. a fost o experiență frumoasă pentru dinamoviști, care speră că în anii viitori să se repete, dar în Liga Campionilor. Pentru "alb-roșii" va urma un meci deosebit de important joia viitoare când vor întâlni pe Metalist Harkov în play-off-ul Europa League. Până la partida cu ucrainienii, echipa lui Bonetti va avea o deplasare destul de grea la Chiajna, unde vor întâlni pe Concordia. Cu siguranță "câinii roșii" nu vor avea un meci ușor, dar vor trebui să lupte și să-l câștige pentru a putea apoi pregăti în liniște meciul din Europa League.

Echipele probabile CFR Cluj - CSMS Iasi

|

Echipele probabile CFR Cluj - CSMS Iasi

Echipa probabila CFR Cluj

Felgueiras (Stăncioiu) - Ivo Pinto, Maftei, Cadú, Sepsi - Saré, Godemèche (Vass) - Sougou, Bastos, Diogo Valente - Kapetanos
Antrenor: Ioan Andone

Echipa probabila CSMS Iasi

I.Irimia - Jovanović, Al.Creţu, Mitrea, Vladu (Ţigănaşu) - Onofraş, Straton, Milea, Cl.Tudor - Cl.Ionescu, Pătulea
Antrenor: Ionuţ Popa

CFR Cluj - CSMS Iasi LIVE pe Dolce Sport incepand cu ora 20:30

|

CFR Cluj a câștigat partida susținută la Galați cu Otelul, cu scorul de 2-1, după un meci în care nu a avut o prestație deosebită, dar a știut să speculeze greșelile adversarei. Echipa lui Ioan Andone a reușit astfel a doua victorie consecutivă în Liga 1, la care se adaugă și succesele cu cehii de la Slovan Liberec. Conducerea, antrenorii, jucătorii și suporterii se gândesc deja la meciul de săptămâna viitoare din Elveția cu FC Basel, care are o miză enormă, calificarea în grupele Ligii Campionilor. Până atunci, "feroviarii" au posibilitatea mâine să pună la punct ultimele detalii pentru meciul cu Basel, pentru că vor întâlni pe ultima clasată, CSMS Iasi. Obiectivul CFR-ului în meciul cu moldovenii lui Popa este să facă spectacol și să câștige fără emoții cele trei puncte.

CSMS Iasi a obținut primul punct de când a promovat în Liga 1, în urma egalului din Copou cu Petrolul Ploiesti, scor 2-2. Moldovenii au avut mult noroc în această partidă, pentru că au primit gol în minutul 88, reușind o egalare nesperată în prelungiri. Față de meciurile precedente, "alb-albaştrii" au jucat mai bine, dar sunt încă departe de cum ar trebui să arate o echipă de Liga 1. În primele patru etape, echipa lui Popă a avut ghinionul de a întâlni doar echipe de top și din păcate pentru ea și în etapa a cincea va juca cu nimeni altă decât campioană CFR, chiar la Cluj. Ieșenii nu pot speră de la acest meci la prea multe, pentru că CFR este acum într-o formă foarte bună și e greu de crezut că vor reuși să evite înfrângerea. Obiectivul lui CSMS Iasi în partida din Gruia cu CFR este de a obține o înfrângere la un scor cât mai strâns.

Echipele probabile CS Turnu Severin - U Cluj

|

Echipele probabile CS Turnu Severin - U Cluj

Echipa probabila CS Turnu Severin

Marinescu - Mitić, Bălău, Dandea, Bălace - Buleică, Hugo Moutinho, Pătraşcu (Golić), Al.Zaharia - Vancea, Thomas
Antrenor: Marian Bondrea

Echipa probabila U CLuj

Balauru - Krumov, Szilagyi, Christou, Mendy - V.Gheorghe, Muzac - Paulinho, V.Dinu, Aléx Dos Santos - Cleiton
Antrenor: Cristian Dulca

CS Turnu Severin - U Cluj LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 19:00

|

CS Turnu Severin a câștigat primul punct în Liga 1, după ce a terminat la egalitate, scor 0-0 la Ploiești cu Astra. Au trebuit să treacă patru etape pentru ca nou promovata Severin să câștige primul punct, iar acum jucătorii și suporterii așteaptă cu nerăbdare și prima victorie. Oltenii vor întâlni astazi pe U Cluj, echipă care a pierdut până acum toate meciurile susținute în deplasare. O victorie în fața "șepcilor roșii" ar veni cum nu se poate mai bine pentru "lupii dacici", care astfel s-ar îndepărta un pic de ultimele locuri din clasament.

U Cluj a trecut cu bine peste înfrângerea cu 5-1 din meciul cu Steaua, reușind o victorie cu 2-1, acasă, în fața nou promovatei Viitorul Constanta. După eșecurile cu 6-2 și 5-1 cu Pandurii și Steaua, "alb-negrii" stau nesperat de bine în clasament, având şase puncte, grație victoriilor de acasă. Deocamdată echipa este în grafic, mai puțin golaverajul negativ și dacă va reuși un rezultat pozitiv și la Turnu Severin ar fi foarte bine. Antrenorul Cristian Dulca și jucătorii își doresc foarte mult să pună capăt eșecurilor în meciurile disputate în deplasare și speră să obțină cel puțin un punct cu echipa lui Marian Bondrea. Programul următoarelor etape este mai ușor pentru "șepcile roșii" care au astfel posibilitatea să adune în aceste etape să adune mai multe puncte și să se mențină departe de locurile retrogradante.

Declaratie Victor Piturca dupa Slovenia - Romania 4-3

joi, 16 august 2012 |

Declaratie Victor Piturca dupa Slovenia - Romania 4-3

"E adevărat, a fost un ultim test pierdut categoric! Chiar dacă a fost o înfrîngere la limită, eu aşa am resimţit acest scor, ca pe un eşec absolut categoric! Nu poţi face performanţă atunci cînd iei goluri aşa cum am făcut-o noi! E clar că nu am ajuns la nivelul dorit de mine."

"S-au comis greşeli inacceptabile, mai ales de plasament. Am avut şi probleme de ordin tactic. Ce-i drept, unii jucători, în special cei de la Steaua, au trecut printr-un program mai dificil în ultima vreme. Iar o parte dintre cei convocaţi au reuşit să vină abia în Slovenia, fără să-i mai avem la dispoziţie şi în ţară. Nu există însă nici un fel de scuze pentru ce s-a întîmplat pe teren. Bine măcar că am reuşit să marcăm! Eu asta îmi şi doream, să înscriem unu sau două goluri în perspectiva jocului din Estonia."

Rezumat video Slovenia - Romania 4-3

|

Romania a pierdut în ultimul test înaintea preliminariilor, scor 3-4 în Slovenia.

Condusă din minutul 4, Romania s-a întrecut în erori defensive şi a primit într-un meci tot atîtea goluri cît a încasat în ultimele 6 amicale de la Slovenia.

Primul meci oficial din campania pentru Brazilia e în Estonia, pe 7 septembrie.


Echipele de start:

Slovenia: J. Handanovici - Brecko, Suler, Cesar, Struna -  Kirm, Radosavljevici, Kurtici, Birsa - Dedici, Matavz
Rezerve: Belec, Balazici, Kelhar, Maroh, Bacinovici, Ilicici, Matici, Mertelj, Sisici, Vrsici, Velikonja
Antrenor: Slavisa Stojanovici

Romania: Lobonţ - Papp, Chiricheş, Găman, Raţ - Cociş, Lazăr - Torje, B. Stancu, Tănase - Marica
Rezerve: Tătăruşanu, Gardoş, Tamaş, Bourceanu, Roman, Grozav, Maxim, D. Grigore, Latovlevici, M. Niculae, Lung. jr, Luchin
Antrenor: Victor Piţurcă

Slovenia - Romania LIVE

miercuri, 15 august 2012 |

Romania va disputa ultimul test înainte de startul preliminariilor împotriva Sloveniei, echipă care ne stârnește multe amintiri neplăcute.

Echipa lui Pițurcă își continuă reconstrucția fără Mutu, dar cu Ciprian Marica. Vârful lui Schalke a primit o ultima șansă din partea lui Piti, deși la echipă de club nu-i merge deloc bine.

Partida amicală dintre Slovenia și Romania se va disputa de la ora 21:45 LIVE pe Antena 1.

Echipele probabile Slovenia - Romania:


Slovenia: Handanovici - Brecko, Șuler, Cesar, Jokic - Bîrsă, Radoslavljevic, Kurtic, Vrsic - Kirm, Matavz

Romania: Tătărușanu - Papp, Chiriches, Găman, Raț - Bourceanu, Lazăr - Torje, Stancu, Tănase - Marica

MIERCURI 15.08.2012: Slovenia - Romania LIVE pe Antena 1 incepand cu ora 21:45

|

Selecţionerul Slaviša Stojanovič a declarat că naţionala Romaniei este o echipă nouă şi valoroasă, calităţile tehnice şi disciplina maximă impusă de antrenorul Victor Piturca transformând-o într-un adversar puternic. "În ultimii doi ani, românii şi-au consolidat poziţia, echipele lor de club participă cu regularitate în Liga Campionilor şi Europa League, unde au obţinut rezultate bune. Echipa României este una nouă, bună, are o dimensiune complet nouă. Selecţionerul lor solicită disciplină maximă, responsabilitate, iar dacă adăugăm calităţile tehnice pe care le au jucătorii români, ajungem la concluzia că naţionala României formează o echipă bună, un adversar puternic pentru oricine. Am văzut meciul pe care România l-a câştigat în faţa Elveţiei, e într-adevăr o echipă de bună calitate, un adversar potrivit pentru ce ne propunem în acest amical", a spus Stojanovici.

În ultimele două amicale susținute în deplasare cu Elveția și Austria, echipa națională a Romaniei a obținut două rezultate bune, având o victorie și un egal. Echipa lui Victor Piturca va debuta luna viitoare în preliminariile CM 2014 și toate amicalele din acest an au fost pregătite pentru a fi în formă maximă în meciurile oficiale. Partida de mâine de la Ljubljana va fi un ultim test înainte de meciul cu Estonia din luna septembrie. "Tricolorii" vor trebui să evolueze cu multă determinare mâine, chiar dacă va fi un simplu meci de pregătire, pentru că antrenorul Piturca îi va selecționa pentru meciurile oficiale doar pe jucătorii care vor merita. Când aud de Slovenia, suporterii naționalei Romaniei nu pot uita cum aceasta i-a eliminat de la CM 2002, după un baraj și chiar dacă "tricolorii" și-au luat apoi revanșa, obtinanad trei victorii consecutive, ratarea mondialului asiatic nu poate fi uitată. Obiectivul românilor în meciul de astazi cu Slovenia este de a câștiga sau în cel mai rău caz să facă un egal pentru a rămâne în acest an neînvinși.

Rezumat video Concordia Chiajna - FC Brasov 2-1

marți, 14 august 2012 |

Echipele de start:

Concordia Chiajna: Lepmets - Creţu, Belica, Ghionea, Maxim - A. Popa, Paraschiv, Pană (D. Stan '84), Ispir - Serediuc (Leca '90+1), Welington (Popovici '59).
Antrenor: Ilie Stan.

FC Brasov: Taborda - Străuţ, Lazăr, Cr. Munteanu, David - Tameş, Mateiu (Nasser Menassel '39), Olariu - I.Popa (Viveiros '81), Batin, Buga (Hadnagy '30).
Antrenor: Ionuţ Badea.

Rezumat video Ceahlaul - Gloria Bistrita 2-0

|

Echipele de start:

Ceahlaul: Jovici - A. Marc, Cazan, Viţelaru, Ţepeş - M. Constantinescu, Onciu, Monroy, Stana - Golubovici, Lukanovici
Rezerve: Miron, Ichim, Drugă, Tolimir, Vl. Achim, Bădescu, Margine
Antrenor: Costel Enache

Gloria Bistrita: Dolha - Peteleu, Canon, O. Ionescu, Cafasso - Ayza, Romario, P. Enescu, Markisio - Predescu, Laio
Rezerve: Bota, Târcă, Fl. Bratu, Feher, Curtuiuş, Tudose, Anton
Antrenor: Nicolae Manea

Rezumat video Otelul - CFR Cluj 1-2

|

Echipele de start:

Otelul: Brăneţ – Râpă, Perendija, S. Costin, Sârghi  - Giurgiu, Inkango – Benga, Băjenaru, Iorga - Stromajer. Antrenor: Dorinel Munteanu.
Rezerve: Grahovac, Cârjă, Murgoci, Pena, Filip, Laurenţiu Buş, Ionuţ Neagu

CFR Cluj: Felgueiras – Pinto, Piccolo, Maftei, Sepsi – Godemeche, G. Mureşan, Bastos, R. Pedro – Valente, Ronny. Antrenor: Ioan Andone.
Rezerve: Stăncioiu, Cadu, Camora, Vass, Nicoară, Sougou, Kapetanos

Rezumat video Gaz Metan - Steaua 1-1

|

Echipele de start:

Gaz Metan: Buchta - Frăsinescu, Markovic, Akaki, Vukadinovic - Tahar, Cr. Todea, Fl. Dan, C. Petre - Astafei, Bud
Rezerve: Pleșca - R. Zaharia, M. Ciucă, Breveld Nicandro, Vasilache, C. Gheorghe, D. Roman
Antrenor: Cristi Pustai

Steaua: R. Stanca - Georgievski, Gardoș, Chiricheș, Pârvulescu - Filip, Bourceanu - Chipciu, Rusescu, Cr. Tănase - Ad. Rocha
Rezerve: Tătărușanu - Latovlevici, Martinovic, Năstăsie, Fl. Costea, T. Bălan, Nikolic
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Rezumat video FC Vaslui - Pandurii 0-0

|

Echipele de start:

FC Vaslui: Coman - Milanov, Charalambous, Varela, Sălăgeanu - N'Doye, Raul Costin, Stanciu, Sânmărtean - Sburlea,Marius Niculae
Rezerve: Straton, Celeban, Davide Dias, Antal, Caue, Cordoş, Buhăescu

Pandurii: Mingote - Rusu, Unguruşan, Viera, Mamele - Vlad, Maxim, Voiculeţ, Nistor - Grigoraş jr, Ibeh
Rezerve: Lazar, Tătaru, Avramescu, Lemnaru, C. Cristea, Boutadjine, Matulevicius

Rezumat video U Cluj - Viitorul 2-1

|

Echipele de start:
U Cluj: Balauru – Krumov, Szilagyi (46 Da Silva), Christou, Mendy – Muzac (62 Pătrașcu), V. Gheorghe, Paulinho (76 Tobă), Alex Dos Santos – Dinu, Cleiton.
Antrenor: Cristian Dulca

Viitorul: Vâtcă – Bejan, Larie, Mladen, Turcu (67 Lazăr) – Cârstocea (46 Albu), Onicaș, Benzar - Iancu, Chițu, Cristea (76 Dică).
Antrenor: Cătălin Anghel

Gaz Metan - Steaua LIVE pe Digi Sport 1

duminică, 12 august 2012 |

Gaz Metan a jucat slab la Bistrița, unde a obținut totuși un 1-1 cu Gloria, reușind golul egalariii cu zece minute înainte de final printr-un off-side. După trei etape disputate, Gaz Metan nu stă prea bine în clasament, având două puncte câștigate, ambele obținute în deplasare. "Gaziştii" își doresc foarte mult să obțină și în fața propriilor suporteri o victorie, chiar dacă întâlnesc pe Steaua, echipă aflată în mare formă. În ultimele două sezoane medieşenii au luat Stelei 4p din 6 și speră să reușească acest lucru și în această ediție. Obiectivul Gazului este de a nu pierde în fața Stelei și de a încerca să forțeze o noua victorie.

Steaua a jucat foarte bine în meciul cu U Cluj, în special în repriza a doua, câștigând la final fără nicio emoție cu scorul de 5-1. Echipa lui Reghecampf a reușit joi să se califice în play-off-ul Europa League după ce a câștigat cu scorul de 3-0 în Slovacia contra lui Spartak Trnava. La tragerea la sorți de la Nyon, "roș-albaştrii" au avut din nou noroc cu carul, sorții trimițându-le că adversar pe FK Ekranas, echipă care a fost surclasata de Anderlecht cu 5-0 & 6-0. Totul merge perfect în Ghencea, echipa are maximum de puncte în Liga 1 și ținând cont de valoarea slabă a lituanienilor, se vor califica cu siguranță și în grupele Europa League. Steliștii își doresc foarte mult un succes și la Medias având de luat o revanșă în fața Gazului Metan care a încurcat-o în ultimele două ediții de campionat. Obiectivul steliștilor în meciul de la Medias este clar, victoria, aceștia dorind că până la meciul cu Vaslui să aibă 15p în clasament.

Gaz Metan - Steaua LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 21:30

Postări populare