Miercuri 06.02.2013: Romania - Australia LIVE pe Look TV incepand cu ora 21:45

miercuri, 6 februarie 2013 |

Miercuri 06.02.2013: Romania - Australia LIVE pe Look TV incepand cu ora 21:45

Miercuri 06.02.2013: Romania - Australia LIVE pe Look TV incepand cu ora 21:45


Romania

Romania si Australia se intalnesc pentru prima data in istoria lor intr-un meci in Spania, pe stadionul Estadio Ciudad de Málaga.

Victor Piturca, antrenorul Romaniei, va avea pentru prima data in acest an lotul complet si este ultimul test inaintea de jocul decisiv cu Ungaria.

Anul acesta Romania a mai jucat cu Polonia, meci in care a fost invinsa cu scorul de 1-4, dar sa nu uitam ca in acel joc selectionerul a folosit doar jucatori in Liga 1. Pentru Romania esecul cu 1:4 din fata Poloniei a fost al doilea similar din ultimele trei jocuri, prima data cedand asa in fata Olandei in luna octombrie a anului precedent. Dintre jucatorii care au evoluat in compania Poloniei doar noua au mai fost pastrati in lot. Dintre jucatorii convocati initial nu va putea veni Raul Rusescu, atacantul Stelei accidentandu-se in jocul de verificare disputat de ros-albastrii cu Dinamo Moscova. In locul sau a fost pastrat in lot Mihai Radut.

Australia

Australia se afla pe locul 36 in clasamentul FIFA, a castigat cinci din ultimele sase partide disputate, remizand doar in jocul cu Coreea de Nord. Adversarii intalniti de Australia au fost insa unii modesti, precum Hong Kong, Guam sau Chinese Taipei.

 Selecţionerul Australiei respectă naţionala Romaniei înaintea amicalului din 6 februarie: ”Nu este niciun secret că este o echipă puternică, bine plasată în preliminariile europene şi care joacă un fotbal bun”.

 Meciul cu Romania este văzut de Australia drept cea mai bună repetiţie înaintea confruntării cu Oman din luna martie. Pe banca tehnica a Australiei se afla germanul Holger Osieck. Acesta a convocat 19 jucatori pentru intalnirea cu Romania. Nu mai putin de 15 dintre acestia evolueaza in campionate din Europa. 

Romania va relua preliminariile cu o dublă extrem de dificilă cu Ungaria (Budapesta, 22 martie) si Olanda (Amsterdam, 26 martie), în timp ce Australia va încerca să tină aproape de liderul Japonia în grupa de calificare la CM, printr-o victorie cu Oman (26 martie, Sydney).

Meciul Romania - Australia este LIVE pe Look TV incepand cu ora 21:45

Romania - Australia 3-2 (06.02.2013) - goluri

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare