Corona Brasov FC Vaslui LIVE pe Digi Sport 1 18.10.2013

joi, 17 octombrie 2013 |

Corona Brasov FC Vaslui LIVE pe Digi Sport 1 18.10.2013

Corona Brasov FC Vaslui LIVE pe Digi Sport 1 18.10.2013


Corona Brasov

Corona Brașov și-a îndeplinit obiectivul în meciul susținut la Timișoara, unde a terminat la egalitate, scor 0-0 cu ACS Poli. Echipa lui Jerry Gane va întâlni mâine, pe teren propriu, pe FC Vaslui, un adversar puternic, în fața căruia va porni cu șansa a două. Chiar dacă moldovenii joacă slab în deplasare, va fi greu să obțină fie și un punct. Obiectivul Coronei în meciul cu Vaslui este de a nu pierde și de a încerca o surpriză.

FC Vaslui

FC Vaslui nu a reușit să o bată din nou pe Steaua, în fața căreia a pierdut cu scorul de 1-0. Patronul Adrian Porumboiu a decis să-l înlocuiască pe antrenorul Ionuț Moșteanu cu Liviu Ciobotariu. Acest va debuta mâine la Brașov în fața Coronei, o echipă fără victorie în Liga 1. Obiectivul galben-verzilor este clar, să obțină cele 3 puncte, mai ales că în etapa următoare vor juca cu o altă echipă slabă, U Cluj. Ciobotariu vrea să obțină maximum de puncte în aceste două meciuri și să continue lupta pentru Europa League, în cazul în care LPF va da Vasluiului înapoi cele 8 puncte de penalizare.

Meciul dintre Corona Brasov si FC Vaslui se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Corona Brasov - FC Vaslui este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare