Dinamo Bucuresti Ceahlaul Piatra Neamt LIVE pe Dolce Sport 1 06.10.2013

sâmbătă, 5 octombrie 2013 |

Dinamo Bucuresti Ceahlaul Piatra Neamt LIVE pe Dolce Sport 1 06.10.2013

Dinamo Bucuresti Ceahlaul Piatra Neamt LIVE pe Dolce Sport 1 06.10.2013


Dinamo Bucuresti

Dinamo a reuşit o victorie cu cântec la Galaţi, învingând cu scorul de 2-1 pe Oţelul. Gălăţenii au acuzat arbitrajul, dar antrenorul Stoican are meritul că a ştiut să-şi facă jucătorii să revină de la 0-1 şi să câştige. Câinii roşii au urcat până pe locul 7 în clasament şi vor încerca să o bată mâine şi pe Ceahlăul, pentru a se apropia de zona Europa League. În urmă cu un sezon, alb-roşii au remizat de două ori cu nemţenii. Ei au un moral bun după victoriile cu Sănătatea Cluj şi Oţelul Galaţi, sunt deja în relaţii bune cu noul antrenor şi vor aborda meciul de mâine doar la victorie.

Ceahlaul Piatra Neamt

Ceahlăul a obţinut o victorie logică pe teren propriu cu Concordia Chiajna, pe care a învins-o clar cu scorul de 3-1, primind gol în prelungiri. Echipa lui Vasile Miriuţă este după 9 etape disputate pe locul 5 în clasament, fiind la 3 puncte de lider. Galben-negrii au gânduri mari în acest sezon, iar în meciul de mâine cu Dinamo vor putea să-şi arate cu adevărat valoarea. O victorie în Ştefan cel Mare i-ar face pe nemţeni să se implice serios în lupta pentru un loc în Europa League. Şi în etapa urmtaore Ceahlăul va avea un meci greu, acasă cu CFR, astfel că jucătorii vor da un adevărat test de maturitate în aceste două partide.

Meciul dintre Dinamo Bucuresti si Ceahlaul Piatra Neamt se mai transmite live video si pe Dolce Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Dinamo Bucuresti - Ceahlaul Piatra Neamt este LIVE pe Dolce Sport 1

Rezumat Dinamo Bucuresti Ceahlaul Piatra Neamt 1-1 06.10.2013

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare