FC Vaslui Steaua Bucuresti LIVE pe Digi Sport 1 05.10.2013

sâmbătă, 5 octombrie 2013 |

FC Vaslui Steaua Bucuresti LIVE pe Digi Sport 1 05.10.2013

FC Vaslui Steaua Bucuresti LIVE pe Digi Sport 1 05.10.2013


FC Vaslui

FC Vaslui a pierdut meciul disputat la Chiajna cu FC Viitorul, care s-a impus cu scorul de 2-0. Astfel, "galben-verzii" au obţinut doar un punct din "dubla" cu Braşov şi Viitorul, destul de puţin pentru un club cu pretenţii europene. Deocamdată, moldovenii nu reuşesc să bată pe nimeni în deplasare, aşa că vor trebui ca măcar pe teren propriu să continue rezultatele bune. În cele 8 meciuri disputate vasluienii au câştigat 11 puncte, fiind pe un dezamăgitor loc 10 în clasament. Va urma ultimul meci important în acest an, cu Steaua, pe care Vasluiul a învins-o în urmă cu un an sub comanda lui Şumudică. Echipa lui Moşteanu are ca obiectiv să câştige şi astazi în faţa Stelei, situaţie în care s-ar reabilita în faţa suporterilor şi a patronului Porumboiu.

Steaua Bucuresti

Steaua nu a avut probleme în partida susţinută pe "National Arena" cu ACS Poli Timişoara, pe care a învins-o fără să forţeze cu scorul de 3-0. Din păcate, steliştii au capotat din nou în Liga Campionilor, fiind surclasaţi de Chelsea cu scorul de 4-0. În Liga 1 le merge bine "roş-albaştrilor", fiind neînvinşi, dar în Liga Campionilor nu au reuşit să obţină niciun punct, având după două jocuri un golaveraj de 0-7. Ei vor încerca să-şi revină cât mai repede, astfel că vor merge la Vaslui decişi să câştige şi să continue lupta pentru titlu cu Astra şi Petrolul. Echipa lui Reghecampf va fi probabil pe primul loc în următoarele etape, pentru că următorii trei adversari ocupă locuri retrogradante.

Meciul dintre FC Vaslui si Steaua Bucuresti se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul FC Vaslui - Steaua Bucuresti este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare