Gaz Metan Medias Petrolul Ploiesti LIVE pe Digi Sport 1 06.10.2013

sâmbătă, 5 octombrie 2013 |

Gaz Metan Medias Petrolul Ploiesti LIVE pe Digi Sport 1 06.10.2013

Gaz Metan Medias Petrolul Ploiesti LIVE pe Digi Sport 1 06.10.2013


Gaz Metan Medias

Gaz Metan Mediaş a dat lovitura la Târgu-Jiu, reuşind să câştige în faţa Pandurilor cu scorul de 2-1. Astfel, medieşenii şi-au învins fostul antrenor, Pustai, după un meci în care au jucat foarte bine. Gaziştii au urcat până pe locul 8 în clasament, având 12 puncte. Antrenorul Cristian Dulca, contestat la început de suporteri, a reuşit să redreseze echipa, cu care s-a îndepărtat de zona retrogradării. Va urma un joc dificil pe teren propriu, cu Petrolul Ploieşti, pe care ardelenii îl vor aborda doar la victorie. În sezonul trecut lupii negrii au câştigat la Mediaş cu 2-0, apoi la Ploieşti au remizat în ultima etapă, 1-1, după un meci foarte încrâncenat, în care s-au arătat 4 cartonaşe roşii pentru medieşeni. Acest lucru i-a afectat foarte tare în primele etape ale noului sezon, pentru că au avut jucători suspendaţi. Ei au de plătit o poliţă găzarilor, astfel că vor aborda meciul de mâine doar la victorie.

Petrolul Ploiesti

Petrolul Ploieşti a învins cu scorul de 3-2 pe CFR Cluj, celebrând astfel cel de-al 1.300-lea meci în prima ligă. Găzarii au rămas pe locul trei în clasament, cu acelaşi număr de puncte cu Astra şi Steaua, dar cu un golaveraj mai slab. Lupii galbeni vor să mai urce măcar un loc, mai ales pentru că Steaua va avea un meci dificil la Vaslui. Ei vor merge la Mediaş să câştige, pentru a face uitată înfrângerea din sezonul trecut. De altfel echipa lui Contra a pierdut ultima oară în campionat în deplasare, cu Gaz Metan, pe 23 noiembrie, iar de atunci nu a reuşit nimeni să o mai învingă. Următorii adversari ai lupilor galbeni vor fi mai accesibili, urmând a juca cu trei echipe nou promovate.

Meciul dintre Gaz Metan Medias si Petrolul Ploiesti se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Gaz Metan Medias - Petrolul Ploiesti este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare