Pandurii Tg Jiu FC Botosani LIVE pe Dolce Sport 1 20.10.2013

sâmbătă, 19 octombrie 2013 |

Pandurii Tg Jiu FC Botosani LIVE pe Dolce Sport 1 20.10.2013

Pandurii Tg Jiu FC Botosani LIVE pe Dolce Sport 1 20.10.2013


Pandurii Tg Jiu

Pandurii Târgu-Jiu a învins fără probleme pe Săgeata Năvodari, scor 4-0, deşi a venit la Constanţa direct de la Guimarães, după meciul cu FC Paços de Ferreira.Va urma un meci pe teren propriu cu revelaţia FC Botoşani, pe care gorjenii îl vor aborda doar la victorie, pentru a mai urca un loc sau a ajunge pe podium. Ei ar avea mare nevoie de victorie, în special pentru moral, pentru că joi vor juca cu Fiorentina în Europa League. Programul oltenilor în Liga 1 este destul de accesibil (Poli-Vaslui-Viitorul) astfel că, aceştia vor avea ocazia să mai câştige puncte şi să se apropie de podium.

FC Botosani

FC Botoşani nu a reuşit să câştige meciul de pe teren propriu cu "U" Cluj, deşi a dominat-o pe aceasta total şi a ratat multe ocazii. Formaţia lui Cristi Popovici se va deplasa mâine la Târgu-Jiu, unde va încerca să-şi menţină invincibilitatea în meciurile din deplasare. În etapa următoare "roş-alb-albaştrii" vor întâlni, acasă, un alt adversar de top, Petrolul Ploieşti, astfel că ar fi foarte important pentru ei să reuşească să obţină un punct pe terenul Pandurilor.

Meciul dintre Pandurii Tg Jiu si FC Botosani se mai transmite live video si pe Dolce Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Pandurii Tg Jiu - FC Botosani este LIVE pe Dolce Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare