Steaua Bucuresti Chelsea LIVE pe Digi Sport 1 01.10.2013

marți, 1 octombrie 2013 |

Steaua Bucuresti Chelsea LIVE pe Digi Sport 1 01.10.2013

Steaua Bucuresti Chelsea LIVE pe Digi Sport 1 01.10.2013


Steaua Bucuresti

Steaua a câştigat fără probleme meciul din campionat cu ACS Poli Timişoara, pe care a învins-o cu scorul de 3-0. A fost un ultim antrenament reuşit pentru roş-albaştri, înainte de meciul cu Chelsea. În primăvară acestui an, ei au reuşit să o învingă pe Chelsea, tot pe National Arena, în optimile Europa Leaguel. Atunci era un meci tur-retur, dar acum se joacă pe puncte. Obiectivul Stelei în ultimul mare meci al anului este de a câştigă din nou în faţa eglezilor, chair dacă acum aceştia sunt mai puternici sub comanda lui José Mourinho.

Chelsea

Steaua - Chelsea va fi un meci între două echipe care au deputat cu stângul în prima etapă a Ligii Campionilor, românii fiind învinşi cu 3-0 de Schalke 04, iar englezii cu 2-1 de FC Basel. Formaţia lui Mourinho a terminat la egalitate în derby-ul cu Tottenham. Steaua este lideră în România, în timp ce Chelsea se află pe locul 4 în Anglia.

Meciul dintre Steaua Bucuresti si Chelsea se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Steaua Bucuresti - Chelsea este LIVE pe Digi Sport 1

Rezumat Steaua Bucuresti Chelsea 0-4 01.10.2013

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare