Steaua Bucuresti FC Basel LIVE pe Digi Sport 1 22.10.2013

luni, 21 octombrie 2013 |

Steaua Bucuresti FC Basel LIVE pe Digi Sport 1 22.10.2013

Steaua Bucuresti FC Basel LIVE pe Digi Sport 1 22.10.2013


Steaua Bucuresti

Steaua nu a avut probleme în ultimul meci din campionat, câştigând cu scorul de 4-0 în faţa Viitorului. În campionat roş-albaştrii par a nu avea rival, dar în Champions League au dezamăgit total. Jucătorii nu au putut să evite înfrângerile cu Schalke 04 şi Chelsea, două echipe cu bugete mari şi cu fotbalişti de mare valoare. Mâine steliştii vor întâlni un adversar mai accesibil, FC Basel, cu care vor putea juca la victorie. Cele două echipe sunt aproximativ valoric, iar Steaua va încerca să-şi valorifice avantajul terenului propriu. Partida de mâine este ultima şansă pentru campioana României de a spera la locul 3 în grupă. E de aşteptat ca roş-albaştrii să fie foarte motivaţi, mai ales că Juventus şi Internazionale şi-au trimis scouterii pe Naţional Arena. Obiectivul Stelei este clar, câştigarea celor 3 puncte.

FC Basel

Steaua Bucureşti - FC Basel va fi un meci în care ambele echipe vizează cele 3 puncte. Formaţia lui Murat Yakin a învins pe Chelsea cu 2-1 chiar pe Stamford Bridge şi a pierdut acasă cu 0-1 în faţa lui Schalke 04. Cele două echipe par a nu avea probleme în campionat, unde sunt pe primul loc. Steaua a învins în ultima etapă cu 4-0 pe Viitorul, având 25 de puncte în 9 meciuri, iar Basel a bătut-o cu 3-0 pe FC St. Gallen, având 25 de puncte în 12 partide. Steaua a mai jucat în Europa cu echipe din Elveţia, trecând de Young Boys Berna şi Grasshoppers Zürich, fiind eliminată de FC St. Gallen.

Meciul dintre Steaua Bucuresti si FC Basel se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Steaua Bucuresti - FC Basel este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare