Steaua Bucuresti Viitorul Constanta LIVE pe Dolce Sport 1 18.10.2013

joi, 17 octombrie 2013 |

Steaua Bucuresti Viitorul Constanta LIVE pe Dolce Sport 1 18.10.2013

Steaua Bucuresti Viitorul Constanta LIVE pe Dolce Sport 1 18.10.2013


Steaua Bucuresti

Steaua a învins-o în deplasare cu scorul de 1-0 pe FC Vaslui şi profitând de eşecul Astrei la Chiajna şi a Petrolului la Mediaş a urcat pe primul loc în clasament. Mâine seară, roş-albaştrii o vor întâlni pe FC Viitorul, o echipă pe care a ajutat-o în sezonul trecut să se menţină în Liga 1, după acel sinistru 2-5. Acum lucrurile vor sta diferit, pentru că steliştii au nevoie de o victorie pentru a rămâne în continuare lideri şi a putea apoi pregăti în linişte meciul din Liga Campionilor cu FC Basel. Obiectivul Stelei este victoria la o diferenţa cât mai mare de goluri.

Viitorul Constanta

FC Viitorul a rezistat fără să primească gol doar jumătate de oră la Braşov, după care a cedat total, fiind învinsă cu scorul de 4-0. Din păcate pentru ilfoveni, aceştia vor rămâne probabil şi la finalul etapei a 11-a tot cu 7 puncte, pentru că vor juca în Ghencea cu Steaua. Acum steliştii nu o mai pot ajuta pe echipa lui Hagi, când s-au lăsat învinşi pe teren propriu. Pentru Viitorul mult mai importante vor fi meciurile din etapele următoare cu cele două contracandidate la retrogradare, Corona şi U Cluj. Totuşi, jucătorii lui Vintilă vor veni în Ghencea să-şi vândă cât mai scump pielea şi să spere că nu se vor face din nou de ruşine.

Meciul dintre Steaua Bucuresti si Viitorul Constanta se mai transmite live video si pe Dolce Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Steaua Bucuresti - Viitorul Constanta este LIVE pe Dolce Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare