Universitatea Cluj ACS Poli Timisoara LIVE pe Digi Sport 1 21.10.2013

duminică, 20 octombrie 2013 |

Universitatea Cluj ACS Poli Timisoara LIVE pe Digi Sport 1 21.10.2013

Universitatea Cluj ACS Poli Timisoara LIVE pe Digi Sport 1 21.10.2013


Universitatea Cluj

"U" Cluj şi-a îndeplinit obiectivul în meciul disputat la Botoşani, obţinând o remiză norocoasă. Totuşi, au trecut 10 etape şi clujenii nu au obţinut încă nicio victorie. Ei sunt deja la 6 puncte de linia salvatoare, astfel că ar avea mare nevoie de o victorie în partida de mâine cu ACS Poli Timişoara. Pentru a mai putea spera la salvare, "şepcile roşii" ar trebui să câştige meciurile de pe teren propriu cu contracandidatele la retrogradare, ACS Poli şi Viitorul. Pentru gazde nu există decât varianta victoriei, altfel riscă să ajungă singura echipa din campionat care nu a câştigat niciun meci.

ACS Poli Timisoara

ACS Poli Timişoara nu a reuşit decât o remiză albă pe teren propriu cu Corona Braşov. Acest 0-0 i-a fost fatal antrenorului Valentin Velcea, care a fost demis de primarul Nicolae Robu şi înlocuit cu Aurel Şunda. Bănăţenii vor avea mâine un meci foarte important la Cluj cu Universitatea, în care ar avea mare nevoie de victorie, pentru ca aceasta este o contracandidată la retrogradare. În plus, în următoarele două etape, "alb-negrii" vor avea şanse mici să câştige puncte, ţinând cont că adversari vor fi Pandurii şi Petrolul.

Meciul dintre Universitatea Cluj si ACS Poli Timisoara se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Universitatea Cluj - ACS Poli Timisoara este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare