LUNI 11.06.2012: Franta - Anglia LIVE pe DolceSport incepand cu ora 19:00

luni, 11 iunie 2012 |

Meciul Franta - Anglia este unul din meciurile interesante de la Euro 2012 din grupa D.

Franta este fara infrangere in ultimele cinci meciuri directe cu Anglia, din care a castigat ultimele trei. Ultimul esec dateaza din 1997, la Montpellier, in ”Tournoi de France”.

De la dezastruosul parcurs de la Cupa Mondiala din 2010, caruia i-au urmat alte doua esecuri, Franta a reusit o serie de 21 de meciuri fara infrangere, dintre care 15 au fost victorii.

Daca englezii stau rau in bilantul meciurilor cu francezii la EURO, situatia se schimba la meciurile pentru Cupa Mondiala, unde Anglia a castigat in fata Frantei la turneele din 1966 si 1982.

Anglia nu poate conta inca pe Rooney (suspendat), dupa ce i-a pierdut pe Lampard, Cahill si Barry. M’Vila este incert la francezi, iar Benzema, Diarra si Evra au avut si ei probleme medicale recent.

Echipele probabile Franta - Anglia:

Echipa probabila a Frantei: Lloris – Debuchy, Mexes, Rami, Evra – Cabaye, Alou Diarra, Malouda – Nasri, Benzema, Ribery.
Selectioner: Laurent Blanc.

Echipa probabila a Angliei: Hart – Glen Johnson, Terry, Lescott, Ashley Cole – Milner, Gerrard, Scott Parker, Stewart Downing, Ashley Young – Danny Welbeck.
Selectioner: Roy Hodgson.

Meciul Franta - Anglia este LIVE pe DolceSport incepand cu ora 19:00

Rezumat video Franta - Anglia 1-1 - Euro 2012

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare